Houten speeltoestellen

Natuurlijke houten speeltoestellen

Verhoeven Landschapsinrichting is de beste keuze voor het plaatsen van natuurlijke speeltoestellen. Hiervoor maken wij gebruik van robinia materiaal. We ontwerpen en installeren deze toestellen naar wens van de gebruiker.
Robinia is uiterst geschikt voor het vervaardigen van speeltoestellen. Het is een uiterst taaie houtsoort, met bijzonder elastische kenmerken. Dit maakt het materiaal buigzaam en makkelijk hanteerbaar. Robinia is ook schimmelvrij en beter bestand tegen aantasting door insecten dan de meeste houtsoorten.

  

 

 

Wilgenhut

Verhoeven Landschapsinrichting is een ecologisch bedrijf dat staat voor duurzaam ontwerp. Ons stokpaardje is het aanleggen van wilgenhutten en insectenhotels. Hierdoor integreren wij de natuur in uw tuin of park.
Ontspannen in uw tuin kan voortaan in uw eigen wilgenhut. Deze natuurlijke rustplaats wordt uw favoriete stek buitenshuis. De hut is onderhoudsvrij en in de zomer vormt ze een ideale schaduwplaats.

 

Insectenhotel

Insecten zoals bijen en lieveheersbeestjes zijn nuttige diertjes. Ze bestrijden schadelijke plantenvreters en zorgen voor kleur in uw tuin. Om de beestjes in uw tuin te houden is het belangrijk om specifieke planten aan te leggen. Maar je kan ook een prachtige verblijfplaats voor ze bestellen.
Verhoeven Landschapsinrichting bouwt een insectenhotel waardoor de bijen, vlinders en kevertjes steevast in uw tuin blijven. Naast een verblijfplaats voor de insecten, is een bijenhotel een mooie aanvulling van uw tuin. Wij maken een ontwerp op maat voor u. Ontdek zelf hoe deze natuurlijke materialen zich perfect lenen tot prachtige realisaties in uw tuin.